Scholengroep Sint-Maarten
Sint-Maarteninstituut Aalst

Welkom op onze infodag - 1 juli 2020

(09.00u - 13.00u)


Een ideale voorbereiding op het hoger onderwijs

Op woensdag 1 juli bent u van harte welkom op school voor onze infodag.

Op deze infodag kan u antwoord krijgen op al uw vragen over onze school en haar studierichtingen.
We hebben op deze infodag extra aandacht voor onze TSO-richtingen: Ondernemen & Communicatie, Ondernemen & IT, Accountancy & IT, Marketing & Ondernemen, Media & Communicatie, Netwerken & IT en Office Management & Communicatie.

Rekening houdend met de maatregelen in verband met Covid-19, verspreiden we de infostands om de social distancing te kunnen respecteren. Tevens vragen we aan de bezoekers om mondmaskers te dragen (wij voorzien er voor de bezoekers die er geen hebben). Ook zal er ontsmettingsmiddel aanwezig zijn.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om nu reeds een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek op woensdag 1 juli (of op een ander moment). Hiervoor kan u contact met ons opnemen via het nummer +32 53 76 95 70.

In de kijker


Visie en aanbod

Uitdaging - Dialoog - Groeien - Motivatie - Gedreven - Vorming - Toekomstgericht - Kansen

Kernwoorden op weg naar jong-volwassenheid

Schoolinfo


Schoolteam


Dhr. Marc Leyman

Dhr. Marc Leyman

Directeur SMI-1

Mevr. An De Cordier

Mevr. An De Cordier

Directeur SMI-2

Dhr. Luc Borms

Dhr. Luc Borms

Directeur SMI-3

Contacteer ons

Beste bezoeker
Door onvoorziene, technische problemen kan het zijn dat we uw bericht mislopen zijn. Waarvoor onze excuses!
Indien u nog geen antwoord heeft gekregen, mag u altijd opnieuw contact opnemen met ons (tijdelijk via een alternatieve weg).

Indien u meer informatie wenst of een vraag heeft in verband met het eerste jaar (1A), kan u terecht bij: an.decordier@smi-aalst.be.

Indien u meer informatie wenst of een vraag heeft in verband met de tweedes tot en met zesdes ASO, kan u terecht bij: marc.leyman@smi-aalst.be.

Indien u meer informatie wenst of een vraag heeft in verband met de tweedes tot en met zesdes TSO, kan u terecht bij: luc.borms@smi-aalst.be.

Tevens vragen we u om de nodige contactgegevens (naam en telefoonnummer) waarop wij u kunnen bereiken, te vermelden alsook eventuele leerlingengegevens. We nemen vervolgens zelf met u contact op.