µ
Scholengroep Sint-Maarten
Sint-Maarteninstituut Aalst

In de kijkerInfodag 2de en 3de graad

Onze infodag van zaterdag 13 mei was een succes. We zitten echter niet stil en kijken nu al vooruit naar het einde van het schooljaar.
Op zaterdag 1 juli 2023 ben je meer dan welkom op onze tweede infodag met aandacht voor ons studieaanbod in de 2de of 3de graad.Projecten in de 1ste graad

Als school vinden we het belangrijk om niet alleen kennis door te geven, maar ook vaardigheden en attitudes. Inzicht in de praktijk, sociale en communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidszin laten we aan bod komen in de diverse projecten in de eerste graad.

360° Rondleiding

Breng op een interactieve manier een bezoekje aan onze school.


Maandthema: pesten

Pesten is een vorm van agressie waarbij geprobeerd wordt om iemand anders te kwetsen, fysiek of mentaal. Dat kan zowel offline als online. Bij pesten zijn verschillende mensen betrokken, maar we roepen iedereen op om "neen" te zeggen tegen pesten. De pesters kunnen dat door hun gedrag te veranderen, de gepesten door erover te praten en de omstanders door erop te reageren. De wegwijzer geeft jullie nog wat extra info: "Sta op tegen pesten!"

Visie en aanbod

Uitdaging - Dialoog - Groeien - Motivatie - Gedreven - Vorming - Toekomstgericht - Kansen

Kernwoorden op weg naar jong-volwassenheid

Schoolinfo


Schoolteam


Dhr. Marc Leyman

Dhr. Marc Leyman

Algemeen Directeur

Mevr. An De Cordier

Mevr. An De Cordier

Directeur eerste graad

Dhr. Joël De Smedt

Dhr. Joël De Smedt

Directeur tweede graad

Dhr. Kristof Dossche

Dhr. Kristof Dossche

Directeur derde graad

Contacteer ons

Beste bezoeker
Indien u meer informatie wenst of een vraag heeft in verband met onze studierichtingen, kan u terecht bij: info@smi-aalst.be.

Tevens vragen we u om de nodige contactgegevens (naam en telefoonnummer) waarop wij u kunnen bereiken, te vermelden alsook eventuele leerlingengegevens. We nemen vervolgens zelf met u contact op.