VBS Raffelgem Sint-Anna

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Knutselvoormiddag

Vrijdag was het zo ver, de knutselnamiddag waar we met z'n allen naar uitkeken! 

We maakten gemengde groepen ; alle leeftijden door elkaar en de kleuters knutselden per groep aan één knutselwerk om ergens in de school op te hangen. Onze eerste kleuterklassen hebben gescheurd, tweede kleuterklassers geknipt en de derde kleuterklassers moeilijke vormen geknipt en/of geprikt.
Bij het ophalen van je kleuter moet je maar eens op zoek gaan … er hangen 6 prachtige werken op die je vanop de speelplaats kan zien.

Terwijl de juffen samen met de kleuters  in de klassen aan het knutselen waren, is het zorgteam ook aan de slag gegaan.
Extra materialen maken bij het boek "Rikki wil een kerstboom” waarmee de juffen daarna in de klas mee aan de slag kunnen, was onze opdracht.
Juf Annelies deed alvast haar ronde met haar fototoestel  om hier en daar een paar knutselmomenten vast te leggen.
De kerstsfeer zat er alvast in : "samen” werken en "samen” genieten
van "klein” tot "groot” !

Geniet bij het kijken naar de prachtige foto’s…
 

Activiteiten

07/03/2017

Beste geïnteresseerden in de Vrije Basisschool Sint-Anna, Op zaterdag 11 maart 2017 is het opendeurdag op onze school!  Vanaf 14.00u zijn de kleuterschool en het eerste en tweede leerjaar in de Spaarzaamheidstraat 29a  te bezoeken. Ook het derde tot zesde leerjaar in de Raffelgemstraat 8 opent de deuren met splinternieuwe moderne klaslokalen voor derde en vierde…

29/01/2016

De 6 kandidaten zijn gekend! Deze week hielden we een preselectie voor de prins en prinses voor carnaval 2016 op onze school.Alle leerlingen uit het eerste en tweede leerjaar konden zich op voorhand hiervoor inschrijven. Maandag en dinsdag middag gaven ze het beste van zichzelf. De leerkrachtenjury koos uiteindelijk 6 kandidaten die mogen strijden op 5 februari op de carnavalsshow:…

13/11/2015

Vrijdag 13 november 2015 krijgen de leerlingen hun 2de rapport mee naar huis.