VBS Raffelgem Sint-Anna

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

fluo actie maart

Als verkeersactieve school willen we al onze kleuters en leerlingen aanzetten om op een veilige manier naar school te komen en terug te keren naar huis.
Door een fluo-jas en/of lichtjes te dragen worden we gezien in het verkeer.
Gedurende de periode februari en maart organiseerde de werkgroep verkeer op Spaarzaamheidstraat de Zeppe en Zikki fluo-actie.

Om de kinderen aan te moedigen werden onverwachte stempelacties aan de schoolpoort ondernomen.
Dankzij de ondersteuning van alle collega's, kwamen zo dagelijks meer kinderen in fluo of met lichtjes naar school.

Graag willen we ouders en grootouders bedanken voor de betrokkenheid aangaande de zorg voor een veiliger bestaan.

In alle klassen konden wij een groot aantal noteren van kinderen die in fluo naar school kwamen, waarvoor van harte proficiat.

De 3 winnende klassen mochten op de foto met de Zeppe en Zikki kartonnen figuren.
De kleuters van de 3de kleuterklas (K3) kwamen dag na dag het talrijkst in fluo naar school en mochten elk een fietslicht ontvangen.

We moedigen iedereen aan om de kinderen ook in de toekomst van een fluo-jas te voorzien.

 

Activiteiten

07/03/2017

Beste geïnteresseerden in de Vrije Basisschool Sint-Anna, Op zaterdag 11 maart 2017 is het opendeurdag op onze school!  Vanaf 14.00u zijn de kleuterschool en het eerste en tweede leerjaar in de Spaarzaamheidstraat 29a  te bezoeken. Ook het derde tot zesde leerjaar in de Raffelgemstraat 8 opent de deuren met splinternieuwe moderne klaslokalen voor derde en vierde…

29/01/2016

De 6 kandidaten zijn gekend! Deze week hielden we een preselectie voor de prins en prinses voor carnaval 2016 op onze school.Alle leerlingen uit het eerste en tweede leerjaar konden zich op voorhand hiervoor inschrijven. Maandag en dinsdag middag gaven ze het beste van zichzelf. De leerkrachtenjury koos uiteindelijk 6 kandidaten die mogen strijden op 5 februari op de carnavalsshow:…

13/11/2015

Vrijdag 13 november 2015 krijgen de leerlingen hun 2de rapport mee naar huis.