Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Zij wonnen al hun matchen!

Woensdag 19/11 ging in De Faluintjes het badmintontornooi door voor scholieren jongens. Drie koppels waren paraat om de eer van SMI/TIS te verdedigen: Van Gindertalen Tibo, Van Overwaele Dries, Vanhelmont Thomas, Bogaert Kasper, Wellekens Lars en Vander Eecken Andres. Door het grote aantal deelnemers gingen alleen de reekswinnaars naar de volgende ronde. Zo bleven alleen Lars en Andres over. Zij wonnen al hun matchen. Het gekke van dit systeem was echter dat zij de finale moesten spelen tegen een koppel waarvan ze in de voorrondes al eens gewonnen hadden. De finale was dan ook heel spannend . Misschien dat de vermoeidheid een rol speelde , of had de tegenpartij iets meer geluk? Lars en Andres behaalde toch een schitterende zilveren medaille. Proficiat en bedankt voor de inzet van alle deelnemers !!!( HH)

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…