Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Waterloo en Mons voor 4es SMI

Op bezoek op het 200-jarige slagveld van Waterloo werd de leerstof van geschiedenis mooi afgesloten door de 4es SMI. Daarna was het testen van het schoolfrans in de culturele hoofdstad van Europa, Mons. Ook werd er in Bergen geoefend op oriëntering, want i.p.v. braaf de leraar te volgen moesten de leerlingen zélf op zoek naar antwoorden (in het Frans) doorheen de hele binnenstad.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…