Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Vrijdag 19 december 2014 het afscheid van directrice Christine Hoogewys

Om 11u15 werd de directrice, die van niks wist, op haar bureau op haar laatste werkdag afgehaald met trommelaars. Met een erehaag van leerlingen uit de eerste graad ging het via SMI-1 naar de sporthal op SMI-2. Onderweg kreeg ze dertig rozen, voor de dertig jaren directrice-dienst. In de sporthal werd ze verwelkomd door alle 1400 leerlingen van SMI&TIS. De leerlingenraad had hen een lied aangeleerd en het werd enthousiast meegezongen. Verschillende leerlingen bedankten haar in naam van het aanwezige publiek en ook kreeg directrice Hoogewys een "bedankt-foto-mozaïek" met de foto's van alle leerlingen.
Klik op de titel voor het afscheidslied van de leerlingenraad met de singer-songwriter Andries.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…