Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Tijd om eventjes na te denken over het jaar

Op de laatste leefsleuteldag van dit schooljaar zochten de leerlingen van het eerste jaar naar de juiste manier van communiceren (met elkaar, met leerkrachten, met ouders, met onbekenden ...) en dit zowel online als offline. Ook werd er even nagedacht of het eerste jaar nu al geweest was wat ze er van verwachtten. Om de hersenen ook af en toe wat rust te gunnen, werd dit alles doorspekt met spelletjes waarbij ze zich helemaal konden uitleven. Het werd een leerrijke maar ook zeer plezierige dag!

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…