Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Talent te over op Nachtlawaai 2015

Naar jaarlijkse gewoonte boksten de artistieke talenten uit de eerste graad een editie van Nachtlawaai in elkaar. Op zaterdag 25 april werd het auditorium van onze school 2 gevuld met vrienden en familie van de artiesten. Zij konden genieten van een programma vol dans, zang en poëzie, aan elkaar gepraat door de 4 bevallige presentatoren. Slotsom was dat iedereen met een glimlach naar huis ging.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…