Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Sint-Maartenhappening very happy

Onder een droge herfstzon renden alle leerlingen opnieuw het terrein op de Osbroek op en af. De traditionele voetbalmatchen tussen jongens, meisjes en leerkrachten TIS - SMI, werden beslist in het voordeel van het SMI. Wie klaar was met de cross kon zich inlichten over acties van de NGO's voor derde en vierde wereld. Wie daarna nog zin had in fysieke inspanningen kon zich bekwamen in enkele volksspelen zoals zakkenlopen. Voor een sfeerbeeld bezoek onze foto-albums.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…