Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Sint-Maartenhappening loopt, voetbalt, speelt,... voor het Zuiden

Onder dreigende onweerswolken leverden leerlingen en leerkrachten van SMI en TIS de zoveelste sportieve editie af. Er werd opnieuw hardgelopen door alle leeftijden, er was animatie in het skaterspark, de ngo's waren present, floorball werd geïntroduceerd, en de voetbalmatchen tussen SMI en TIS kregen veel belangstelling. Dit jaar overwon bij het voetbaltoernooi het SMI over de hele lijn: de jongensploeg won met 2-0, de SMI-meisjes  met 5-0, de SMI-leerkrachten met 4-0.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…