Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Scholierenploeg volleybal meisjes haalt het nipt niet

Woensdag 4 maart 15 "volleybaltornooi stad Aalst": De Scholierenploeg meisjes bestond uiteindelijk uit 3 zesdejaars: Anaïs De Rick, Cato De Backer en Siska De Baere, gelukkig aangevuld door Ines Van Styvendael en Iris Emic uit de 3des. Deze onvolledige ploeg ( 5 spelers ipv 6) behaalde vlot de overwinning tegen 2 ploegen van het Atheneum. De finale tegen het " groot college" was zeer spannend. Klik op de titel en lees verder de reportage van coach HH.

Woensdag 4 maart 15 stond" volleybaltornooi stad Aalst" genoteerd in mijn agenda . Na wat rondvragen bleek de respons op deze activiteit niet bijster groot.Enkel een niet-volledige ploeg scholieren meisjes werd ingeschreven. Dus vertrok ik woensdagmiddag met een klein hartje naar De Faluintjes te Moorsel.De Scholierenploeg meisjes bestond uiteindelijk uit 3 zesdejaars: Anaïs De Rick, Cato De Backer en Siska De Baere, gelukkig aangevuld door Ines Van Styvendael en Iris Emic uit de 3des. Deze onvolledige ploeg ( 5 spelers ipv 6) behaalde vlot de overwinning tegen 2 ploegen van het Atheneum. De finale tegen het " groot college" was zeer spannend. De 2 ploegen waren aan elkaar gewaagd. Door oa. de feilloze passen van Ines en het voetgoochelwerk van Siska kon elke ploeg een set binnen rijven. De beslissende set tot 15 punten werd nipt niet gehaald , maar dat was natuurlijk te wijten aan onze ontbrekende 6de speler!!! Een dikke proficiat aan de 5 volleybalsters voor hun knappe prestaties. Coach van dienst HH.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…