Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

QUIZ is BACK ! De traditie gered door leerlingen 2e graad

Sinds december waren Laure, Sergio, Margarita en Jarno met hulp van leerkracht Dilys Noé elke donderdagmiddag (en de laatste weken bijna elke middag), bezig met het in elkaar knutselen van een leerlingenquiz. Met 15 ingeschreven ploegen (80-tal leerlingen) werd vrijdagavond de examenweek van vierdes en derdes niet afgesloten met duistere activiteiten in duistere stadskroegen, maar in de schoolrefter en met een intellectueel gevecht voor de eeuwige quiz-roem. Bekijk het foto-album en ontdek de winnaars in de categorieën met en zonder leerkracht.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…