Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Peter-meterproject viert Pasen in sporthal

Het peter-meterproject, waarbij leerlingen van de 5es zich bekommeren om leerlingen van 2es, ging normaal de laatste vrijdag voor de paasvakantie naar het park. Helaas zat het weer tegen, maar dankzij onze uitgebreide sportinfrastructuur konden de spelletjes met leerlingen van 2es én 5es toch gewoon doorgaan. De leerlingen van de vijfdes hadden er geen probleem mee om zichzelf drie jaar terug in de tijd te flitsen, en dat allen zich amuseerden bij deze teambuilding blijkt duidelijk uit de foto's.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…