Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Parijs bezocht door 4es SMI & TIS

Viermaal trok Kristof Dossche, leerkracht Frans, met de vierdes humaniora al naar Parijs. Tijd voor de Grote Sprong Voorwaarts en daarom nam hij er dit jaar nog eens vijftig leerlingen van de TIS bovenop. De vierdes van TIS en SMI deden de Lichtstad alle eer aan door de toeristische hoogtepunten te bezoeken van de "bateaux mouches" tot de "tour Eiffel". Ook al zat het weer soms tegen toch was dit een mooie afsluiter van een boeiende carnavalvakantie.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…