Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Onthaal en PR verzorgen onthaal op wijnbeurs MEGAVINO

Ook dit jaar werden we gevraagd om met de leerlingen van Onthaal en PR het onthaal te verzorgen op MEGAVINO, ‘de grootste internationale wijnbeurs van de Benelux’. Deze vond plaats in paleis 1 van Brussels Expo en ging door van vrijdag 23 tot en met maandag 26 oktober 2015. Dhr. Alain Bloeykens, bekend wijnjournalist en organisator van dit vierdaags gebeuren, stelde dit jaar opnieuw zijn vertrouwen in onze leerlingen van Onthaal en PR. Het is voor ons allen een zeer waardevol gebeuren dat perfect past binnen de richting OPR. In verschillende vakken werd deze opdracht voorbereid en er gingen elke dag leerkrachten mee om te begeleiden.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…