Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Nieuwe sporten en spelletjes voor de eerstejaars

De weergoden waren ons iets beter gezind dan vooraf gevreesd en dus vertrokken de eerstejaars samen met de vijfde en zesde leerjaren op een uitdagende sportdag. Een deel daarvan vond plaats in en rond de school waar de leerlingen allerlei niet zo alledaagse sporten uitprobeerden (zwerkbal, acrogym, yoga, extreme basketball ...). Een tweede locatie was het voetbalplein van Eendracht Aalst en dat sprak behoorlijk tot de verbeelding. Hier werden verschillende spelletjes gespeeld in de vorm van een klassencompetitie. Een zeer geslaagde dag!

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…