Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

In de huid van Asterix, Obelix, Caesar en Cleopatra

De tweedejaars trokken in het kader van de lessen geschiedenis naar Velzeke. De dag bestond uit twee grote delen. Het eerste deel was een rondleiding in het Gallo-Romeinse museum. Deel twee was een kledijproject waarbij de leerlingen de kledij van toen mochten aantrekken. Uiteraard zorgde het tweede deel voor iets meer hilariteit dan het eerste maar interessant was het zeker allebei!

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…