Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Beat the teachers DAY TWO: stand lln.-lkr.  1 - 3

Ondanks een natte start, gingen de leerkrachten en leerlingen toch in de clinch. Dankzij de inzet van de oude glorie van het TIS-voetbal, Karel Coppens, wonnen de leerkrachten "muurken stamp". Daarna wonnen de leerkrachten dankzij de zitvlakken van de heren Coppens en Lacroix een indrukwekkende en spannende "stoelendans". Gaan de leerlingen aanstaande donderdag deze achterstand nog kunnen goedmaken?

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…