Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

B2B met 5es hum en tis naar de échte Ardennen

Op drie dagen elkaar leren kennen, op 120 km van huis, na 14 km te voet door een bergvallei, met rugzak, slapen in een oud molenhuis op 500 meter hoogte. Wat een opgave, om nog te zwijgen over de gietende regen. En toch lukte ook dit jaar het opzet, de start van de derde graad zullen de deelnemers niet snel vergeten. Bekijk de verschillende foto-albums.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…