Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Aprés SMI&TIS groot feest voor de jonge oud-leerlingen

Vrijdagavond de dertiende maart Aprés SMI&TIS, stond er op facebook. Voor de rest maakten de heren Heymans en Bogaert geen reclame voor hun jonge oud-leerlingenfuif. In de zaal Cinema op de Hopmarkt was het dus toch een beetje bang afwachten of onze jonge oud-leerlingen gingen opdagen. Maar geen probleem vanaf 10u30 stroomden de iets oudere, dikkere, knappere, slankere, slimmere versies van onze oud-leerlingen binnen. In totaal 500 ex-smi/tis-ers maakten er een echte rëunie-avond van. Tevreden en moe trokken de organisatoren om 4 uur de stekker uit, en gingen naar huis met het vaste voornemen om volgend jaar het Aprés-SMI&TIS opnieuw te organiseren.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…