Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

Afsluiter eerste graad: WK Brazilië

Om alle examenstress van zich af te schudden, konden de leerlingen van de eerste graad zich helemaal laten gaan op de afsluiter. Dit jaar was het thema – hoe kan het ook anders – WK Brazilië. Na het laatste examens werden ‘The games’ geopend. De leerlingen speelden een hoop spelletjes en konden daarbij jetons verdienen. Wie op het einde het meeste jetons had verzameld, kreeg een prijs. Na deze spelletjes was er een barbecue voorzien om de hongerigen te spijzen. Een heuse fuif sloot de dag in stijl af. Alweer een jaartje gepasseerd.

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…