Sint-Maarteninstituut
Technisch Instituut Sint-Maarten

Scholengroep Sint-Maarten

In de geest van Sint-Maarten

30ste interscholentornooi -Aalst voor tafeltennis met SMI-GOUD

Het 30ste interscholentornooi -Aalst voor tafeltennis had plaats in de sporthal van Denderdal te Erembodegem. Gelukkig dat onze school nog miniemen heeft want de enige ingeschreven kadet en scholier stuurden hun kat. De miniemen waren echter met 5 jongens en 2 meisjes vertegenwoordigd. EN we hebben 2 x goud binnengehaald door Silke Vandenberghe uit 2 MOWe en Michiel Baert uit 2 MOWb . Een dikke proficiat! Ook een pluim aan de andere spelers voor hun sportieve inzet: Toby Bauwens, Rodan Abdo, Jonas Permentier, Joshua Camu en Devroe Astrid.


 

Activiteiten

11/03/2016

Onder deskundige leiding van MC Filip De Boeck, fuifkonijn Philip Bogaert und Tiroler Marc Verdoodt werd de "100-dagen-dag" professioneel ingefuifd.

11/03/2016

Radioactief afval heeft vijf jaar na Fukushima geen geheimen meer voor onze toekomstige wetenschappers. Bart Van Isterdael zorgde voor de fotoreportage.

20/02/2016

Beste leerlingen en leerkrachten, De speelplaatsen op SMI 1 zien er wat saai uit en bestaan hoofdzakelijk uit stenen en beton. Willen jullie daar iets aan doen dan is het nu het moment ! Onze school wil meedoen aan de wedstrijd " pimp je speelplaats", maar we hebben hiervoor jullie hulp nodig. Haal uit je emailbox op smartschool de enquête op , vul ze in en stuur deze…